Despre noi

Cine suntem?

Bine ai venit la Startonight, brand al companiei Made in Transylvania.

Pe acest site vei găsi colecțiile noastre exclusive de tablouri si tapet create de artiști și fotografi renumiți, toate fabricate in ROMÂNIA.

Tablourile/tapetul Startonight se diferențiază prin proprietatea unică de a lumina în întuneric, creată cu tehnologia Eco Light. Prin simpla expunere la lumina naturală sau artificială, acestea vor emite o lumina subtila, placută, ideală pentru un decor unic, avangardist.

Pregătește-ți o ceașcă de ceai, cafea sau un pahar de vin, așează-te confortabil, relaxează-te pentru călătoria printre sutele de modele și colectii de tablouri. Deschide-ți sufletul si primește această adiere de frumos!

Cum vă putem ajuta?

Dacă aveți nevoie de recomandări - sunați-ne la numerele listate în secțiunea "Contact" sau alegeți opțiunea de a fi sunat. Specialiștii noștri vă vor contacta imediat și vă vor răspunde la toate întrebările.

Noi nu doar imprimam imaginea pe pânză, ci îi dăm și personalitate.

De exemplu, putem realiza Tablouri pe Canvas, Tablouri Plexiglas sau cu rame luxoase - „Tablouri Luxury”. Activitatea designerului depinde de complexitatea sarcinii și nu implică costuri suplimentare pentru tablourile personalizate.

Comanda tabloului și timpul de producție nu vor dura mai mult de două zile. După ce ați ales categoria și imaginea, puteți comanda și cumpăra cu ușurință un tablou adaugându-l in coș pe Startonight.ro.

Ce oferim?

• Varietate largă de imagini;
• Rezoluție Înaltă;
• Executare rapidă a comenzilor;
• Metode convenabile de plată (inclusiv plata ramburs);
• Livrare în toată țara.

ISTORIA NOASTRĂ

Din 2007, aici pentru dumneavoastă!

0
+
Țări deservite
0
K+
Tablouri vândute
0
K+
Clienți fericiți