Get Adobe Flash player

Testimoniale

 

... Clienti

 


... Permiteti-mi sa va spun ca am ramas impresionat si in sinea mea am exclamat si un "oau!". Am ramas impresionat de multitudinea produselor pe care le oferiti si mai ales de posibilitatea pe care o are clientul in a-si personaliza produsul pe care il doreste. Cu siguranta este o noutate ceea ce propuneti dumneavoastra pietei si nu am indoiala ca nu veti reusi.
Este de remarcat paleta larga de domenii in care se pot folosi aceste produse, de la aplicatii casnice pana la cele industriale. Imbucurator este faptul ca nu se folosesc materiale care sa fie nocive omului sau mediului inconjurator, aspect care conteaza foarte mult in alegerea unui produs din catalogul dumneavoastra.

                                                                                                                                                    Daniel Bujita


... Ca si client, produsele dumneavoastra mi se par in primul rand foarte utile pentru copii. Avand in vedere capacitatea lor de a lumina noaptea, este foarte convenabil sa semnalizezi prin intermediul benzilor luminoase si a placilor ceramice interiorul unei case pentru siguranta copiilor.
Totodata, la nivelul meu, ca si design, imi asigura atat ziua cat si noaptea un decor atractiv pentru casa mea.
Preturile foarte convenabile fac aceste produse accesibile tuturor categoriilor de cumparatori chiar si in aceasta perioada in care se manifesta o anumita precautie fata de cheltuielile mai putin importante.

                                                                                                                                            Roxana Iordache


... Navigand pe site-ul firmei Startonight am vazut ceva ce ma intereseaza pe mine, mai exact Tapetul StarWalls. Mai mult ca sigur voi achizitiona acest produs peste cateva zile pentru uz personal. Toate produsele sunt foarte interesante, mai ales pentru companii (banda luminoasa, cablurile luminoase, semnalizatoarele etc).
Avand in vedere tendinta generala de reducere a consumului consider ca produsele dvs, neconsumatoare de electricitate au un atuu foarte importanta fata de produsele clasice (costurile de functionare sunt nule).

                                                                                                                                      Alexandru Capatana


....vreau sa precizez ca sunt incantat de domeniul de activitate al companiei dumneavoastra. Ma determina sa afirm aceasta faptul ca sunt un adept, pot spune chiar un militant, al protejarii mediului inconjurator. Si cand spun asta ma refer la intreaga sfera ce cuprinde protectia mediului, si anume: protejarea mediului in care traim si muncim noi, oamenii, apoi conservarea si chiar imbunatatirea ecosistemelor in general si, nu in ultimul rand, conservarea si exploatarea rationala a resurselor de energie conventionale.
Ceea ce faceti dumneavoastra este demn de urmat, dincolo de scopul comercial in sine...

                                                                                                                                                  Florian Tone

 

Am parcurs site-urile dumneavoastra, prima reactie fiind: “Wow, ce faine sunt! De ce nu le-am vazut pana acum? Sau de ce nu le-am remarcat?”
Am chemat-o pe sotia mea sa vada pe site produsele. Reactia ei (ea fiind in general mai conservatoare) a fost :”Sunt produse de fite,nu cred ca ar merge la noi (Cluj). N-ai vazut? Nici Bamboo (clubul lui Botezatu) nu merge aici ca la Bucuresti; aici nu sunt atatia fitosi”. Am chemat-o pe fiica mea (15 ani-cunoaste cluburile,cafenelele din Cluj mult mai bine ca mine) si i-am aratat produsele: ”Mda, sunt faine, parca am vazut acel ornament de gradina. Imi plac mesele,tricourile si ceramica. Nu, n-am vazut mese din acestea in localurile unde umblu”. Sunt  trei reactii diferite, doua chiar la extreme, in cadrul aceleasi familii. Bine ca suntem numai trei. Ba suntem 4, daca-l punem si pe labradorul nostru, Aldo. Chiar am intrebat-o pe sotia mea (vrand sa accentuez latura utilitara a produselor Startonight), daca nu i-ar conveni, de exemplu, ca Aldo sa aiba o zgarda din asta, luminoasa, ca seara cand iesim la plimbare pe camp (stam pe la periferia Clujului), tot strigam pe intuneric dupa caine (fiind lasat liber sa alerge) ca il vedem doar cand e langa noi. Asa e, spunea ea, ar fi bine, parca si exista ceva zgarda cu led-uri. Da, dar acelea n-o fi cu baterii? am replicat eu. Probabil ca ar costa mai mult…
Adevarul este ca stim prea putin despre acest gen de produse ca sa ne mai contrazicem in continuare. Cred ca eu , fiind mai practic, am vazut mai mult latura utilitara ale acestor produse. De fapt imi plac si cele doar decorative. Chiar ne uitam pe Startoshop la niste preturi; de exemplu, la vaze decorative, sotia spunea ca nu prea difera ca pret de cele clasice (noi avand mai multe vaze decorative prin casa). Aici am cazut de acord: DACA cunosteam aceste produse sigur luam 1-2 vaze din acestea luminoase.
I-am reamintit ca acum 2 ani am fost in concediu in Turcia, Antalya, cica la full-inclusive 5 stele, iar cand ne-am dus sa ocupam camera era intuneric-bezna pe coridoare si ne cautam camera la lumina brichetei. Cand am intrebat la receptie de ce nu este lumina, mi-au raspuns ca proprietarul face economii (sic!),ca e un consum foarte mare de curent in acele calduri si ca luminile pe coridor se aprind doar cateva ore / zi. Pai daca aveau benzi luminoase pe coridoare si numere luminoase pe usi, puteau sa nu aprinda deloc lumina (sau cate 20 de minute la 8 ore)…faceau economii si mai mari si aveau si clienti mai multumiti.

                                                                                                                                                      Zoltan Raduch