Get Adobe Flash player

Ajuta un Inger!

 

 


 

Draga prietene, alatura-te grupului de ajutorare a copiilor bolnavi de cancer din Romania cumparand oricare din cele sase produse de mai jos. 20 % din valoarea acestor produse vor merge direct catre asociatia  M.A.M.E.  http://asociatiamame.com

 

                                     

 

Premiile acordare in cadrul acestei campanii constau in bilete de calatorie spre Rai - doar dus.

Daca vrei sa afli cum poti deveni un inger si cum poti sa ajuti un copil sa-si regaseasca zambetul pierdut  te rugam sa citesti in continuare. Vrem sa stii ca, indiferent de decizia ta si oricum iti va dicta constiinta sa procedezi, noi iti multumim calduros din inima pentru inima si iti uram multi ani plini de bucurie, ani plini de proseperitate si de pace, ani plini de prietenie si mai ales de iubire.

 

                                   

Apel Umanitar catre inimi, pentru ingerii de langa noi!

 

Te-ai gandit vreoadata ca pana si ingerii au nevoie de ajutor? In lume un copil moare de cancer la fiecare 3 secunde si o mama la un minut. Sa ramanem indiferenti sau sa intoarcem spatele unor ingerasi este un pacat mortal. Se spune ca atunci cand esti sanatos ai multe visuri dar cand esti bolnav ai doar unul singur si foarte pretuit. Sanatatea!

 

Pentru multi copii din Romania care sufera de leucemie sau de alta forma de cancer acest vis ramane de multe ori de neatins. Ca atunci cand, in copilarie vrei sa atingi o stea si nu reusesti.

Draga prietene, aceasta cumplita boala nu isi alege victimele si nu priveste in ochi pe nimeni indiferent de chip sau varsta! Iti transmitem, prieteneste, un apel la ajutor. Nu este timp de pierdut!

            Fiecare secunda si fiecare euro pot face miracole. Cand schimbi felul in care te uiti la lucruri, lucrurile se schimba!

                                                   
 

Fii un miracol! Fii un inger!

 

Draga prietene, exista doua moduri de a-ti trai viata: Ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul e un miracol! Fii astazi un miracol in viata unui copil ce a uitat sa mai zambeasca! Fii un inger si ajuta-ne ca sa putem sa ajutam! Eforturile noastre vor ajuta peste 5.000 de copii  internati in Clinica de Pediatrie din Institutul Fundeni diagnosticaĊ£i cu leucemii, limfoame, copii care fac dializa, copii cu talasemie, copii cu hepatite cronice, etc.

Te invitam si te rugam sa intinzi o mana de ajutor pentru a-i ajuta pe acesti ingerasi sa faca primii pasi mici, dar siguri catre insanatosire. Deschide-ti inima astazi, orice ajutor fie el cat de mic poate face diferenta dintre viata si moarte.

Iti multumim pentru ca ai avut rabdare sa citesti aceste randuri si  Fie ca viata pe care ai primit-o de la Divinitate sa-ti fie plina de soare si fericire... ca o nesfarsita primavara!

 

Nota:

Donatiile se fac numai:

·         in conturile afisate pe siteul asociatiei  M.A.M.E.  http://asociatiamame.com

Asociatia M.A.M.E, Cod de identificare fiscala: 25454339

Banca Transilvania SA, Sucursala Iancului

Cont RON: RO03BTRL04401205N75044XX

Cont EUR: RO75BTRL04404205N75044XX

Cod SWIFT: BTRLRO22, Codul bancii: BTRL

·         online, prin intermediul serviciului specializat "euplatesc.ro", al carui formular il gasiti afisat pe site-ul www.asociatiamame.com

·         online, prin intermediul serviciului paypal in contul office@asociatiamame.com