Get Adobe Flash player

Februarie

25 februarie 2009


Conceptul StarToShop by Startonight prezentat la targul de francize RoFrancize 2009

In perioada 20-22 Februarie 2009 la complexul expozitional Romexpo s-a desfasurat targul anual RoFrancize 2009. In cadrul standului de prezentare a produselor proprii, compania noastra a prezentat publicului vizitator conceptul de franciza “StarToShop by Startonight". Cu aceasta ocazie au fost incheiate cu investitori din toata tara noi acorduri de colaborare in sistem de franciza dar si de distributie zonala a produselor Startonight.

 

18 februarie 2009


Aparitie produse noi - colaborari productie cu Francizatii Startonight

Produse decorative sticla: globuri de sete, globuri decorative, vaze Crackle - Paulesti.

 

15 februarie 2009


Conceptul StarToShop by Startonight Franchise prezentat la Atena - KEM Franchise 2009

In cadrul targului international de francize KEM Franchise desfasurat in perioada 13 - 16 februarie la Atena, compania Startonight a prezentat investitorilor din Grecia conceptul de franciza StarToShop by Startonight. Cu aceasta ocazie echipa de consultanti Startonight a primit un numar important de solicitari de franciza pentru Grecia si Cipru.

 

10 februarie 2009


Startonight primeste distinctia "Ordinul Leonardo Da Vinci"

La data de 10-02-2009, forumul societatii inventatorilor romani a acordat companiei noastre “Diploma Speciala" si "Ordinul Leonardo Da Vinci" pentru activitatea sustinuta de promovare a inovarii din anul 2008. Distinctia a fost inmanata personal de catre Profesor Universitar Doctor Ion Sandu. Acesta noua distinctie recunoaste inca o data valoarea inovativa a produselor si conceptelor companiei noastre, recompensand totodata si meritele specialistilor nostri pentru eforturile depuse in activitatea de proiectare si realizare a celor mai bune materiale si produse finite care au proprietatea de a emite lumina in intuneric, fara consum de energie electrica.

 

02 februarie 2009


Aparitie produse noi - colaborari productie cu Francizatii Startonight

Produse decorative sticla: vaze, corpuri de iluminat, suporti lumanari - Medias.