Get Adobe Flash player

Noiembrie

24 noiembrie 2008


Compania Startonight a fost premiata in cadrul expozitiei Expotehnica 2008

In urma participarii la evenimentul expozitional anual Expotehnica 2008 desfasurat in perioada 20-23 noiembrie la Bacau, Societatea Inventatorilor din Romania (SIR) a oferit companiei Startonight  Premiul SIR (cea mai inalta distinctie) pentru cele mai inovative produse expuse. Intr-un cadru festiv, premiul a fost inmanat echipei Startonight de catre Prof.Univ.Dr.Ing.Fiz. Constantin Marin Antohi. Acest premiu confirma inca o data originalitatea si calitatea produselor realizate de compania Startonight. In cadrul manifestarii expozitionale, la standul companiei Startonight au fost expuse opiniei publicului ultimele produse realizate de designerii companiei noastre. Totodata au fost puse bazele unor viitoare colaborari intre compania Startonight si unele dintre cele mai importante companii prezente la acest eveniment.

 

10 noiembrie 2008


Conceptul StarToShop by Startonight Franchise prezentat la Magyar Franchise 2008

In cadrul targului international de francize desfasurat in perioada 6-8 noiembrie la Budapesta in cadrul Hungexpo organizat de Dak Exhibition Trade Shows, Startonight a prezentat investitorilor din Ungaria conceptul de franciza StarToShop by Startonight. La standul de prezentare Startonight din pavilionul C au fost prezentate vizitatorilor cele mai noi produse si servicii Startonight. Cu aceasta ocazie echipa de consultanti Startonight a primit un numar important de cereri de franciza dar si propuneri de colaborare viabile si reciproc avantajoase.

 

01 noiembrie 2008


Semnarea unui nou contract de Masterfranciza

Francizatul roman Dorel Grigore, detinatorul unei francize teritoriale in Romania, judetul Timis, a decis extinderea activitatii in Ungaria . Avand deja o experinta fructuoasa la nivel local, omul de afaceri este optimist, mizand pe o cifra de afaceri cu sase zerouri inca din primul an de activitate in aceste tari.