Get Adobe Flash player

Masterfrancizat

text

Informatii personaleInformatii profesionale si financiareDaca nu, puteti sari peste aceasta sectiune. Altfel va rugam sa completati sectiunea de mai jos.


Disclaimer

Inteleg ca orice informatie pe care o primesc de la Francizor sau de la orice angajat, agent sau francizat al Francizorului este strict confidentiala ("Informatie Confidentiala"), si ca a fost obtinuta cu un mare efort si pe cheltuiala Francizorului si mi-a fost pusa la dispozitie ca urmare a acestei Aplicari. Sunt de acord sa tratez si sa mentin confidentiale Informatiile Confidentiale si nu voi publica sau divulga vreo Informatie Confidentiala catre vreo persoana, firma, corporatie sau alta entitate fara acordul expres al conducerii Francizoare, sau sa folosesc vreo Informatie Confidentiala, in mod direct sau indirect, pentru beneficiul meu sau al altei persoane, firme, corporatii sau alte entitati, ci numai in folosul Francizorului.

Tot ce am declarat in aceasta aplicatie este adevarat si inteleg ca informatiile furnizate de catre mine vor fi disponibile numai Francizorului.

Semnatura

Scrieti numele pentru confirmare. Semnatura va fi solicitata la momentul vanzarii.