Get Adobe Flash player

Intrebari frecvente despre Dealer


 

1. Ce inseamna Dealer Startonight?

Prin licenta de distributie teritoriala Dealer Startonight se acorda dreptul si oportunitatea de a promova si comercializa in orice cantitati produsele finite Startonight. Daca sunteti in cautarea unei surse de venit suplimentar dar nu dispuneti de resurse financiare pentru a achizitiona o franciza va recomandam Licenta de distributie teritoriala Dealer Startonight.

 

2. Care sunt avantajele obtinerii unei Licente de Dealer?

Pe langa oportunitatea de a vinde produse fara concurenta, pentru acordarea acestei licente de distributie locala nu se percepe nicio taxa.

 

3. Ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru a deveni Dealer?

Licentele de distributie teritoriala sunt recomandate persoanelor interesate sa comercializeze in orice cantitati produsele finite Startonight . Licenta este recomandata agentilor de vanzari, persoanelor ce detin depozite, spatii comerciale sau magazine (profil non-alimentar) sau care sustin activitati de comert cu amanuntul sau cu ridicata. Activitatea principala consta in promovarea, prezentarea si comercializarea produselor Startonight catre magazinele si punctele comerciale sau chiar catre cumparatorul final din orasul sau din zona desemnata.

 

4. Care este investitia mea si in cat timp o recuperez?

Singura investitie este timpul dumneavoastra. In conditiile in care il veti folosi in mod eficient rezultatele nu vor intarzia sa apara.

 

5. Care sunt cele mai eficiente metode de promovare?

Prezentarea directa a produsului clientului final. Va recomandam abordarea clientilor pe categorii principale: Bricolaj, Cadouri, Camere Copii, Siguranta, Divertisment, Decoratiuni, Constructii, Rezidential, Hoteluri.

 

6. Unde comand produsele pe care le voi comercializa?

 

 

 

Toate produsele Startonight vor fi achizitionate direct din depozitul Francizatului Startonight aflat in orasul sau in judetul dumneavoastra. Acesta are in permanenta un stoc de siguranta pentru a putea livra integral comenzile. In conditiile in care nu exista inca unFrancizat in zona dumneavoastra va puteti adresa MasterFrancizatului din tara dumneavoastra in vederea indrumarii catre un alt Francizat.


7. Cine se ocupa de transport?

Transportul de la Francizat catre Dealeri este ordonat si suportat de cei din urma.

 

8. Care este pretul meu de achizitie si care sunt preturile cu care vand eu catre clienti?

Pentru a obtine Oferta Startonight completati Formularul de Dealer, completand cu "DA" sectiunea "Vreau sa primesc Oferta Startonight pe mail". Adaosul dumneavoastra comercial va fi de 37%. Preturile de vanzare catre clientii finali le puteti gasi pe site-ul de vanzare online www.startoshop.com .

 

9. Care este diferenta intre Francizat si Dealer?

Intr-un anumite teritoriu, Francizatul decide strategia de dezvoltare. Acesta poate avea unul sau mai multi Dealeri pe care ii coordoneaza, avand cunostinta de toate demersurile efectuate de acestia in vederea satisfacerii tuturor solicitarilor de produse si servicii la standardele companiei. 


10. Cand pot incepe sa vand produse Startonight ?

Incepand de maine.