Get Adobe Flash player

Testimoniale A.V.

 


... Articolele comercializate de dumneavoastra se adreseaza unei arii largi de consumatori ceea ce presupune un numar mare de cumparatori si o cifra mare de afaceri.
Ideea este ca aceste articole trebuie sa se faca prezente in toate magazinele de profil (si nu numai), fiind produse care impresioneaza si te determina sa le cumperi numai daca le vezi. Asadar prezentarea fizica a acestora este primordiala fie prin mostrele din magazine sau determinarea clientului de a vizita un  showroom.
Startonight  ofera un larg sortiment de articole interesante si utile  destinate celor care doresc sa isi amenajeze si sa  isi decoreze intr-un mod unic locuinta atat in interior cat si in gradina, tablourile cu imagini duale, corpurile de iluminat speciale, mese si articole din sticla luminoasa, tricouri imprimate original si articole de vestimentatie care lumineaza in intuneric, articole pentru copii, precum si alte produse ideale pentru cadouri, sau articole cu proprietati luminoase ce impregneaza unicitatea si originalitatea oricarei case , gradini sau persoane beneficiara a acestora.

                                                                                                                                                  Viorel Diciliea


... Intotdeauna am fost atras de rezolvarile inteligente, de solutiile inovative care raspund nevoilor curente. Produsele fabricate si comercializate de dumneavoastra au un impact major asupra cumparatorilor prin insasi calitatea lor cea mai "vizibila". Versatilitatea acestui tip de produs este un atu major in decizia de cumparare. Desi unele produse par a avea doar functiuni de design, parerea mea este ca raspund unor nevoi simple, de exemplu cele de relaxare, liniste, prin ambianta pe care o dezvolta. Deasemenea , aceasta solutie simpla, care rezolva problema vizibilitatii intr-un mediu intunecos, al unor obiecte sau spatii importante, anuland aceasta slabiciune umana, este un plus de valoare.
Astfel, foarte pe scurt, pot spune ca aceste produse lumineaza cu adevarat cerintele variate ale clientilor.

                                                                                                                                                 Bogdan Grosu