Get Adobe Flash player

Testimoniale A.I.R.

 


... Am urmarit pe firul Ariadnei ofertele de produse luminoase pe care Compania dumneavoastra le promoveaza  prin intermediul formatului electronic. Sunt produse interesante cu un design imagistic colorat,inovator,economic si cu un urias potential de absorbtie a pietei de profil cat si a pietelor emergente (piata constructiilor,dezvoltatori imobiliari,cluburi,discoteci,hoteluri,zonele de vile,magazine,decoruri publice si private-gradini...etc). Deci intr-un cuvant-poate fi interesat / co-interesat intreg arealul socio-economic si de dezvoltat nisele de vanzari din industria aferenta corpurilor de iluminat cu aspect ecologic si economic.

                                                                                                                                                Valentin Marian


... La prima vedere, o parere generala despre produsele Startonight este aceea ca iti ofera posibilitati variate si nelimitate de a lumina spatiile interioare in noapte. Avand proprietatea unica de a lumina in intuneric, fara consum de energie electrica, incarcandu-se in prealabil de la o sursa de lumina si durata mare de viata, 20 de ani si mai mult, fac din produsele Startonight o investitie " luminata ".
   Atat utilizarile multiple cat si gama variata de produse te provoaca la tot felul de idei si gandul te poarta pe " mrejele luminii " ce isi arata stalucirea in intuneric. Diversitatea formelor si a imaginilor inedite iti pun imaginatia la incercare, acest fapt provocandu-te la achizitia a altei si altei lumini.
   Produsele fiind ecologice si de calitate, facute din materiale de ultima generatie, lumina ce o emit este discreta, placuta privirii si de mica intesitate, avand preturi accesibile tuturor categoriilor sociale si totodata oferind servicii de inalta calitate, produsele Startonight nu au " rival in intuneric ".
   Varietatea produselor iti da posibilitatea de a vedea obiectele intr-o alta lumina si au capacitatea de a darui in intuneric imagini unice si cristaline printr-o discretie aparte, iar prezenta luminilor in noapte iti dau o stare de liniste, siguranta si relaxare pe care doar magia produselor Startonight o poate oferi.

                                                                                                                                                       Marius Torsin