Get Adobe Flash player

A.I.R.

 Ce inseamna Agent International de Recrutare?

Un A.I.R. este un colaborator al companiei nostre care desfasoara activitati de recrutare intr-un teritoriu delimitat (o regiune, o tara , mai multe tari, un continent). Aceste recrutari fac referire la Masterfrancize sau Francize.

In urma selectionarii unui A.I.R. se incheie un contract de reprezentare (recrutare) in zona convenita de comun acord. In urma semnarii unei Masterfrancize sau Francize in teritoriul respectiv, A.I.R. - ul va primi un comision (15-30%) din taxa de Masterfranciza sau Franciza imediat dupa incasarea acesteia.


Aria de activitate a unui A.I.R.

Poate deveni Francizat sau Masterfrancizat orice persoana juridica care doreste extinderea afacerii proprii ori care doreste pornirea unei afaceri noi, deja testata.

Va recomandam sa va adresati urmatoarelor categorii: Amenajari (interioare si exterioare), Arhitecti, Brokeri specializati francize, Bricolaj, Constructii,  Centrale termice, Climatizare, Curatenie, Decoratiuni (interioare si exterioare ), Electrice, Ferestre, Feronerie, Gradinarit, Gresie - faianta, Imobiliare, Instalatii (electrice si sanitare), Interfoane, Materiale de constructie, Mobilier, Promotionale, Pardoseli, Piscine, Renovari, Securitate, Seminee, Tamplarie (aluminiu, lemn, PVC), Usi (interios, exterior, garaj), Utilaje, etc.

In plus puteti aborda afaceri care sunt pe o panta descendenta, avand astfel nevoie de o "barca uscata in care sa sara".


Cerinte A.I R.

·         Experienta in vanzari, ablilitati comunicare, negociere.

·         Sa vorbeasca limba tarii pentru care desfasoara operatiuni de recrutare.

·         Trebuie sa obtina acceptul celui mai apropiat Masterfrancizat Startonight.

·         Sa participe activ la strategia de marketing local in vederea realizarii obiectivelor propuse.

·         Sa pastreze confidentialitatea informatiilor primite.

 


Pentru a aplica la unul dintre posturile de A.I.R. va rugam completati Formularul A.I.R. si veti fi contactati.


Pentru informatii referitoare la teritoriul in care doriti sa deveniti A.I.R. precum si pentru alte lamuriri va rugam sa il contactati pe Klaus Deker la klausdeker@startonight.ro