Get Adobe Flash player

Produse la comanda

 

Glaf de fereastra


 

 

Glafurile luminoase realizeaza cu eleganta finisarea dintre baza ferestrelor si pereti, conferind un aspect ingrijit ansamblului (casa de locuit, birou, spatiu comercial sau hotelier). Putem realiza orice model si dimensiune dorita la cererea clientului.


Corpuri de iluminat


 

 

Folosind tehnologia Startonight LuxGlass, sticla aplicelor, plafonierelor sau lustrelor din camerele dumneavoastra poate fi imprimata cu solutii luminoase in intuneric. Materiale speciale folosite au proprietatea de a se incarca cu lumina produsa de becurile din aplice sau plafoniere. Dupa stingerea lor sticla termo-imprimata lumineaza discret in intuneric pana la 8 ore, fara consum de energie electrica. Pentru ca suprafetele din sticla normala sa poata fi transformate in corpuri de iluminat cu proprietati luminoase in intuneric este necesar ca acestea sa aiba aspect transparent, semitransparent sau usor opac.

 

Pavele


 

Curti, alei, trotuare, locuri de parcare, terenuri de sport pot capata acum un nou atribut  - luminoase. Pavelele sunt realizate din cimenta sau din poliuretan, fiind realizate cu ajutorul unul polish performant pentru trafic greu.

 

 

Furtun luminos


 

Incadrarea unei alei, realizarea unei sageti de ghidaj sau semnalizarea unor trepte intr-o sala de spectacol - doar cateva exemple unde furtunul luminos isi poate gasi utilitatea.

 

 

 

 

 

 

             Pentru informatii si costuri estimative va rugam sa contactati cel mai apropiat reprezentant Startonight.