Get Adobe Flash player

Servicii speciale

 

                                                                                


Un copil merita sa primeasca in dar un peisaj de basm luminos in intuneric.

... un parinte trebuie sa se bucure de aceasta ocazie.

 

Un tanar petrecaret va povesti si prietenilor experienta extraordinara de care a avut parte in spectaculosul decor futurist al clubului preferat.

... patronul clubului va dori sa “faca diferenta” si va apela cel mai apropiat reprezentant Startonight.

 

O bunica poate primi de sarbatori un tablou religios de la nepotii ei.

... nepotii sunt la curent cu tot ce e nou si pot oferi aceasta bucurie bunicii. Atentie! Daca nu ii veti spune despre proprietatile luminoase ale tabloului fiti pregatiti sa explicati “miracolul”.

 

Un client asteapta sa fie fidelizat …

... o firma vrea sa gaseasca anul acesta un obiect promotional “altfel”… si daca se poate sa fie si mai ieftin… si daca se mai poate ca prin oferirea lui imaginea firmei sa ramana cat mai mult timp in constiinta clientului.

... o agentie media cauta in permanenta un produs inovator pentru a-l propune clientului firma.

“Solutiile luminoase”: ceasuri, tablouri, afise, etichete, globuri de sticla, tricouri, suporturi de pahare,  felicitari, calendare/tablou, suporturi de chei, etc.

  

O pereche de tineri casatoriti se va intoarce din luna de miere cu o amintire speciala pentru tot restul vietii daca a petrecut clipe minunate intr-o camera de hotel decorata cu produsele Startonight.

... un manager de hotel trebuie sa ofere aceasta sansa tinerilor insuratei. In plus, isi poate mari incasarile oferind spre inchiriere spatiul publicitar pe fiecare produs luminos (prin branduirea acestora) marilor companii din domeniul food-beverage.

“Solutii luminoase”: - pentru personalizare - ceasuri, scrumiere, masute pentru telefon, pahare, suporturi de pahare, suporturi de lumanare, globuri de sete pentru plante, vaze, sigle/sloganuri vizibile doar in intuneric, corpuri de iluminat, frigider minibar personalizat (chiar si sticlele/dozele pot avea imprimeuri luminoase), cartelele magnetice de acces, etc.                                     

De asemenea, pentru decorarea hotelului dar si pentru reducerea consumului de energie recomandam: tavan fals, tapet, ceramica, caramida de sticla, semnele de siguranta, numerele pentru usi, ramele pentru intrerupator, benzile adezive, ornamente pentru gradina, pietricelele decorative, echipamentele personalului, etc.

  

O primarie are nevoie de produsele noastre din gama de semnalistica insa nu stie (inca) de existenta lor.... si dupa cum toate au un inceput si un sfarsit, totul este dual, alb si negru, bine si rau, lumina si intuneric (aici avem o alta definitie pentru intuneric = absenta produselor Startonight)...

Nu vreti dumneavoastra sa fiti cel care ii informeaza?

 

 

              "Toti traim sub acelasi cer, dar nu toti avem acelasi orizont."       Konrad Adenauer