Get Adobe Flash player

Tapet StarWalls

 


 

Descriere

Cu acest tapet cu imagini stelare luminoase in intuneric puteti aduce in camera dumneavoastra atmosfera noptilor cristaline de vara. Surpriza acestui tapet special pentru tavan este ca imaginile stelare sunt vizibile numai noaptea sau in intuneric. In timpul zilei acesta are culoarea alba cu un aspect usor poros ce imita zugraveala.

 

Reincarcare

Imaginile stelare lumineaza in intuneric pana la 8 ore dupa o singura expunere de circa 20-30 de minute la lumina becurilor din camera. Cel mai bine se incarca cu lumina produsa de tuburile fluorescente normale sau a becurilor economice. Prin utilizarea unei lampi fluorescente tip “Black Light” cu lumina violeta se obtine un randament maxim de iluminare in intuneric a imaginilor stelare, dar si o ambianta deosebita in timpul functionarii ei. Ciclurile de reincarcare cu energie luminoasa sunt valabile pe întreaga perioada de exploatare a produsului.

 

Montaj

Special dimensionat si fabricat pentru suprafata tavanului acesta se poate aplica direct pe tavan prin lipire cu un adeziv pentru tapet obisnuit. Tapetul este disponibil in role de 1,06 metri latime cu 5 metri lungime pentru modelul StarWals TPS010  si de 0,53 metri latime cu 10 metri lungime pentru modelul StarWals TPS020, fiind imprimate cu stele de diferite dimensiuni.

 

Aplicabilitate

Poate fi folosit in dormitoare, saloane, camere pentru copii, gradinite, camere home cinema, camere de relaxare, bai, saloane de infrumusetare, discoteci si cluburi, hoteluri, case de vacanta etc.

 

                                       ... transforma camera intr-o experienta cosmica spectaculoasa!