Get Adobe Flash player

Semnalistica

 


 

Descriere

Concepute pentru a indica vizual in intuneric unde sunt aflate caile de evacuare in situatiile de urgenta sau in timpul penelor de curent toate produsele care fac parte din gama "Semnalistica"  emit lumina in intuneric fara a necesita electricitate, au preturi mici de instalare, nu necesita fire de alimentare (sau cablaj) si mai ales nu au nevoie de intretinere constanta. Mai mult, materialul este 100% reciclabil si prietenos mediului, fiind fabricate conform standardului ASTM E 2072-00.

Reincarcare

Produsele luminoase din gama "Semnalistica" sunt vizibile pana la 8 ore in intuneric total, putand fi incarcate in numai cateva minute de expunere la orice sursa de lumina pentru a-i reactiva stralucirea. Ciclurile de reincarcare cu energie luminoasa sunt valabile pe întreaga perioada de exploatare a produsului. Ochiul uman (obisnuit cu intunericul) poate vedea lumina produsa de semne pana la intensitatea de aproximativ 0.3 milicandeli. Privite in conditii de intuneric deplin, lumina emisa de aceste semne va dura aproximativ 8 ore, peste aceasta durata ochiul uman va percepe cu dificultate lumina produsa de material.

Montaj

Este recomandat ca aceste produse sa fie montate in locuri vizibile prin lipire cu banda dublu-adeziva sau prin fixare cu suruburi (semnele din PVC), prin simpla lipire (cifre si litereplexiglas),  cu silicon (cifre si litere polistiren) sau montare directa (rama de intrerupator universala), langa o sursa naturala sau artificiala de lumina care sa le asigure o incarcare eficienta cu energie luminoasa.

Aplicabilitate

Institutii, hoteluri, pensiuni, spitale, gari, cinematografe, case particulare, scari de bloc,  pompieri etc .