Get Adobe Flash player

Plafon fals StarsOnPack

 


 

 
 
Descriere
Pana acum, singurul mod in care ati fi putut sa contemplati imaginea cerului noptii era sa-l admirati departe de stralucirea luminilor orasului. De acum inainte, cu ajutorul noilor plafoane StarsOnPack puteti admira cerul noptii asezat comod in propriul dumneavoastra pat. In prezenta luminii ambientale plafoanele false StarsOnPack arata ca orice tavan fals obisnuit.
Lumina emisa de imaginile stelare in timpul noptii este de mica intensitate, discreta si nu deranjeaza somnul.
 
Reincarcare
Imaginile stelare lumineaza pana la 8 ore in intuneric si se reincarca cu energie luminoasa din orice sursa de lumina din mediul ambiant. Ele pot fi reincarcate prin simpla expunere la orice sursa de lumina naturala sau artificiala. Practic, este suficient sa lasati lumina aprinsa 20-30 de minute pentru a va bucura de magia stelutelor toata noaptea! Alte metode de reincarcare recomandate sunt lumina solara, lampi fluorescente normale (neon obisnuit) sau cu “lumina neagra”, becuri economice cu lumina alba (rece - 6700K), minimum 25 de minute de expunere. Ciclurile de reincarcare cu energie luminoasa sunt valabile pe întreaga perioada de exploatare a produsului.
 
Montaj
Placile de plafon fals se pot lipi rapid si usor folosind un adeziv obisnuit pentru placi de polistiren. Produsul este non-toxic, nu contine fosfor, sau alte materiale daunatoare sanatatii ori mediului inconjurator. Un Kit (o cutie) contine 12 placi de polistiren de culoare alba cu dimensiunile de 50x50 cm x 1,5 cm grosime. Pentru curatare se recomanda sa stergeti produsul cu o carpa umeda.
 
Aplicabilitate
Plafoanele Startonight sunt finisaje ideale pentru dormitoare, saloane, camere pentru copii, gradinite, camere home cinema, camere de relaxare, bai (deasupra cazii de baie), saloane de infrumusetare, discoteci si cluburi, hoteluri, case de vacanta si multe altele…

Impresionati-va familia si prietenii cu frumusetea imaginilor stelare sau petreceti clipe minunate alaturi de cei dragi admirand cerul instelat, asezati comod in confortul camerei dumneavoastra. Doar stingeti luminile si cerul noptii va prinde viata!
                                                 Incepeti sa numarati stelele… Startonight!