Get Adobe Flash player

Mese Lux-Glass

 


 

Descriere

Stil si rafinament, design inovator, calitate si armonie - acestea sunt doar cateva dintre atributele ce pot defini articolele din sticla din gama Startonight LuxGlass. Mesele si articolele de mobilier din sticla, realizate cu ajutorul tehnologiei Startonight LuxGlass au un design elegant ce imbina stilul, calitatea si functionalitatea. Mai mult decat atat, desenele si imaginile lumineaza in intuneric oferind o ambianta deosebita spatiului personal.

Reincarcare

Sticla tratata cu ajutorul materialelor speciale va lumina aproximativ 8 ore in intuneric. Ciclurile de reincarcare cu energie luminoasa sunt valabile pe întreaga perioada de exploatare a produsului.

Montaj

In scopul facilitarii transportului toate articolele sunt livrate demontate, in cutii compacte din carton gros cu elemente de protectie impotriva socurilor. Produsele pot fi reasamblate rapid si usor datorita sistemelor performante de fixare.

Aplicabilitate
Realizate cu maiestrie si precizie, manual, piesa cu piesa pentru perfectiunea detaliului, ele isi pot gasi locul in orice spatiu interior, living, hotel, night-club, bar sau sediu de firma.