Get Adobe Flash player

Banda luminoasa LX

 


 

Descriere

Banda luminoasa Startonight poate indeplini atat o functie de siguranta, aratand drumul prin intuneric si caile de evacuare in situatiile de urgenta sau in timpul penelor de curent, cat si una decorativa, putand fi folosita pentru realizarea unor decoruri speciale in orice tip de locatie. Produsul este ideal si pentru treptele scarilor interioare sau exterioare dar poate fi folosit si la: rosturile dintre faianta, borduri, plinte, aparate electrocasnice etc., sau se pot obtine litere luminoase ce pot fi folosite la inscriptionari auto sau texte pentru reclame.

Reincarcare

Banda luminoasa adeziva este vizibila pana la 8 ore in intuneric total, putand fi incarcata in numai cateva minute de expunere la orice sursa de lumina pentru a-i reactiva stralucirea. Ciclurile de reincarcare cu energie luminoasa sunt valabile pe întreaga perioada de exploatare a produsului.

Montaj

Banda luminoasa poate fi montata atat la interior cat si la exterior fiind rezistenta la temperaturi ridicate sau scazute (-40 / +40ºC). Materialul din care este realizata banda este flexibil si poate fi taiat usor in forma dorita fie cu o pereche de foarfece, fie cu o matrita. Adezivul de pe spate permite peliculei sa fie lipita pe orice suprafata plana sau usor rotunjita. Produsul nu contine fosfor, nu este toxic sau radioactiv si nu dauneaza sanatatii. Pentru curatare se recomanda sa stergeti produsul cu o carpa umeda.

Aplicabilitate

Poate fi utilizata pentru cladiri, birouri, teatre, sali de cinema, discoteci si cluburi, hoteluri, restaurante, supermarket-uri, mall-uri, garaje, parcari subterane, scari de bloc, subsoluri, mijloace de transport terestre, maritime si aeriene, dar si in zona rezidentiala.